Persienner

Persienner är mycket poppulära och kan fås i många olika färger.

Aluminiumpersienner 25 mm kan fås helt färgmatchad där lister och textil går i samma färg som lamellen. TRÄPERSIENNER och Aluminiumpersienner 50 mm finns med smala och breda stegband i olika kulörter. Underlisten bidrar till det tilltalande utseendet. Persiennerna kan fås med standard reglage och motorisering. Persienner är även perfekt för montering mellan fönsterglasen.

Provkollektioner för persienner
Provkollektioner för persienner

Plisségardiner

Tyger finns i ett brett urval av färger och mönster – såväl mer genomlysande som helt mörkläggande. Det går också att få din plisségardin med flamskyddande och reflekterande egenskaper för ännu mindre värmegenomsläpp. Tygerna är enkla att sköta – man kan rengöra dem med ett milt rengöringsmedel och en fuktig trasa, med vatten eller genom att dammsuga försiktigt.

Exempel på pliségardiner

T.ex. Pollux är en elegant plisségardin som går att få i en mängd tilltalande tyger enligt senaste trender, allt från mer genomlysande till helt mörkläggande. Det finns också tyger med flamskyddande eller reflekterande egenskaper.

Lamellgardiner

Lamellgardiner är antagligen den mest mångsidiga solskyddslösningen. Moderna strukturer och vävar, i en rik palett av färger som förhöjer atmosfären i alla rum. Från diskreta naturliga toner till klara lila och blå kulörer.

Exempel på lamellgardin Exempel på lamellgardin

En lamellgardin passar perfekt för altandörrar och i de flesta varianter av fönster.

Det finns ett brett utbud av enfärgade, strukturerade och tryckta tyger med tillval för ljusdämpning, mörkläggning och flamskydd.

Rullgardiner

En lättmanövrerad klassiker med många valmöjligheter. Du kan mörklägga rummet på ett smidigt sätt, släppa in precis lagom mängd ljus och matcha övrig inredning.

Exempel på rullgardiner

Vår breda kollektion innehåller ett hundratal olika mönster och färgnyanser – och varje komponent är som alltid noga utvald. För optimal komfort kan du även välja elektrisk manövrering med automatik från t.x. Somfy.